Armaba
Armaba
Armaba

advies , ondersteuning en begeleiding

Recruitment is een vorm van topsport. Het vraagt aan alle kanten heel veel energie en inzet om tot het gewenste resultaat te komen. En eigenlijk begint dan pas “het echte werk”…het blijven volgen van je mensen, het coachen en begeleiden, het bieden van de juiste opleidingsmogelijkheden c.q. ontwikkelingsmogelijkheden, etc, etc. Wij zijn hier goed in en weten waar wij het over hebben, deze kennis willen wij met onze klanten/opdrachtgevers op een zakelijke manier delen.

Armaba is een ervaren bureau met bewezen resultaten. Wij staan voor kwaliteit en service waarbij de mens altijd centraal staat. Ieder zijn vak…..jij bent goed in wat jij doet, wij zijn goed in wat wij doen. Dit is een goede basis om op voort te bouwen.

Wij kunnen jou als ondernemer adviseren en ondersteunen bij het werven van de juiste mensen voor je vacature. Daarbij kunnen en willen wij je ook helpen bij het gehele wervingsproces. Het gaat niet alleen om het plaatsen van een advertentie en dan maar kijken of we reacties gaan krijgen. De keuze is altijd aan jou.

Jij als kandidaat kan volgens ons ook best wel wat ondersteuning gebruiken, met name op persoonlijk niveau. Wij bieden je deze ondersteuning. Wij helpen je met de opbouw van je cv, de lay-out, de uitstraling, je presentatie, hoe je een goed sollicitatiegesprek moet voeren, etc. Alles op basis van open en eerlijke communicatie…..”nee is ook een antwoord”
TwitterLinkedinFacebookMy status