Armaba
Armaba
Werkgever

kandidaten

Armaba is goed in het adviseren en ondersteunen van jouw zoektocht naar de juiste kandidaten. Onze dienstverlening gaat verder dan alleen een vacature plaatsen en hopen op de juiste kandidaat. Door een enorm netwerk hebben wij in alle branches onze ‘mannetjes’ lopen. Wij kunnen jou als ondernemer adviseren en ondersteunen bij het werven van de juiste mensen voor je vacature. Daarbij kunnen en willen wij je ook helpen bij het gehele wervingsproces. Het gaat niet alleen om het plaatsen van een advertentie en dan maar kijken of we reacties gaan krijgen. De keuze is altijd aan jou.

plaats je vacature

Klik op deze button, vul je basisgegevens in en je vraag... Wij nemen spoedig contact met je op en gaan voor je aan de slag.

kandidaten

Op deze pagina kan je alle kandidaten zien waar wij momenteel contact mee hebben. Als er een interessante kandidaat voor je tussenzit, laat het ons weten.

homepage

Op de homepage is alles te vinden m.b.t. onze werkwijze/dienstverlening, referenties, kandidaten, visie, enzovoorts. Toch nog vragen? Neem contact met ons op.

TwitterLinkedinFacebookMy status