Armaba
Armaba
Armaba
Homepage
Armaba logo


Armaba als het om technisch werk gaat
 

www.armaba.nl
contact@armaba.nl
tel: 0228-526387


Vacatures:

Elektromonteurs:

-Openbare Verlichting

-Woningbouw

-Energie

-Uitvoerder

-Constructeur

-Elektromonteur  Maintenance

-Project Engineer

Overige:

-Gasmonteur

-Uitvoerder

-Tekenaar

-Werkvoorbereider


-Projectleider

-Lasser MIG, MAG, TIG

 

Armaba recruitment management


Op zich is het al lastig als je een vacature hebt als ondernemer zijnde. Hoe pak ik het aan, welke middelen ga ik inzetten, kortom hoe ga ik deze positie invullen, met wie  EN tegen welke kosten ?

Als werkzoekende is het bijzonder lastig bij bedrijven “binnen te komen” als je niet over de juiste papieren beschikt en soms zelfs ook over de juiste contacten.
Beide partijen kunnen hier hulp bij gebruiken, dit is dus ook wat wij doen. Wij spreken beide partijen, geven adviezen, bieden ondersteuning in hun zoektocht (misschien zelfs wel naar elkaar).

Bewustwording…..jij als ondernemer bent goed in wat je doet, blijf dat dan ook doen. Wij zijn goed in wat wij doen, laat ons je ondersteunen. Dit kan in samenwerking met je vaste medewerkers die zich bezig houden met de wervingsactiviteiten binnen je onderneming, maar wij kunnen ook het gehele traject voor je verzorgen. Jij kan als ondernemer actief blijven met waar jij goed in bent, wij verzorgen de werving en uiteindelijk de invulling van je vacature.

Voor de meeste ondernemers is het kostenaspect van doorslaggevend belang, logisch. Wij kunnen je laten zien dat het uitbesteden van je werving aan professionals echt goedkoper en efficiënter is. Insteek in deze is het aangaan van een prettige samenwerking waarbij jij op ons als organisatie kunt bouwen (en vertrouwen).  Het beoogde eindresultaat gaan we samen halen, maar dan moeten er wel een aantal zaken helder zijn. Hiervoor vragen wij een uur van je kostbare tijd als ondernemer.

Wij regelen binnen een aantal werkdagen een passende offerte op basis van maatwerk. Als jij je hier in kunt vinden gaan wij direct voor je aan de slag. Wens je anonimiteit ? Kunnen wij regelen. Wil je juist vol “in the picture”? Kunnen wij voor je regelen.

Armaba is de sparringpartner voor ondernemers op gebied van HR & Recruitment (werving). Wij gaan hier graag het gesprek met je over aan.    Privatisering      Onderwijsstelsel      Arbeidsvoorwaarden
       ondernemersvisie      Life style       Aandeelhouders    
    Verzelfstandiging  Arbeidsomstandigheden
Cultuur  Loopbaangarantie Overheidsdiensten
Winst perspectief   Cultuur Personeelsbeleid 
Opleiding Vergrijzing Investeerders

 

TwitterLinkedinFacebookMy status