Armaba
Armaba
Armaba
Homepage
Armaba logo


Armaba als het om technisch werk gaat
 

www.armaba.nl
contact@armaba.nl
tel: 0228-526387


Onderzoeken:

Armaba is op dit moment bezig met een onderzoek naar het werven van technisch personeel.

Op dit moment hebben wij 2 onderzoeken gedaan:

1. Mister X:

Bij dit onderzoek hebben we bij meerdere bedrijven een sollicitatie gedaan om te kijken hoe bedrijven überhaupt met kandidaten cq sollicitanten omgaan. Via de volgende link kan je de  resultaten van ons onderzoek vinden:


www.armaba.nl/misterx

2. Vacaturebanken:

Een goed wervingsmiddel of gewoonweg geldverspilling? Dit is de vraag die wij ons stelden toen we aan het onderzoek begonnen. Wij hebben op meerdere vacaturebanken een account aangemaakt (kandidaat) om te onderzoeken wat de werking van de vacaturebankten t.a.v. jouw als kandidaat te weeg brengen. Onze resultaten zijn te vinden via de volgende link:

www.armaba.nl/vacaturebanken
 

 

Armaba=Techniek=Vakkracht


Armaba blijft zich doorontwikkelen en is nu ook begonnen met een nieuw 'initiatief' genaamd VAKKRACHT.


Waarom Vakkracht?

Wij hanteren een matching systeem wat aan de achterkant door mensen gestuurd wordt. Wij maken de eerste match op basis van een viertal harde criteria, dit overigens allemaal anoniem voor beide partijen. Zodra partijen interesse in elkaar kunnen hebben beslist men zelf of er verdere gegevens uitgewisseld gaan worden. Vakkracht trekt zich dan uit het proces.


Zelf aanmelden als kandidaat voor Vakkracht:

Wil jij ook als kandidaat op de site van Vakkracht staan? Vul dan het contactformulier in op de site en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Het contactformulier is te vinden via de volgende link:www.vakkracht.nl/contact


Solliciteren op een interessante vacature:

Ondertussen heeft Vakkracht al diverse vacatures op de site staan. Zie jij een interessante vacature en wil je jezelf hiervoor aanmelden? Ga dan naar de vacature en druk rechtsonderin op de button 'direct solliciteren'. Vul het formulier in en wij kijken of er een match te maken is. Binnen een week weet je of je een interessante kandidaat bent voor de desbtereffende vacature

 

Vakkracht

 Vind je plek of personeel in de technische sector viavakkracht.nl

TwitterLinkedinFacebookMy status